Dit artikel hoort bij: Code Geel Editie 11

.

Tekst RIEC-LIEC
Foto Souldesign

Ondermijning kunnen we alleen effectief aanpakken als we het samen doen. Met overheidsinstanties én private partijen kunnen we oprollen, afpakken en voorkomen. Met ons lokale, regionale, nationale en euregionale netwerk en door onze ontkleurde structuur zijn we als RIEC’s, LIEC en EURIEC de ondersteunende schakel van deze brede maatschappelijke aanpak van ondermijning.

Het RIEC-LIEC streeft naar een sterke overheid en een weerbare maatschappij. Wij vormen het platform voor integrale informatie, analyse en aanpak, wij zijn de expert in de integrale en bestuurlijke aanpak en wij vormen de verbindende schakel, van lokaal tot euregionaal. Lees meer daarover in onze position paper.

Hieronder vindt u alle sheets van onze position paper. Klik op de pijlen rechts of links of op de nummering onder de foto’s. De interactieve presentatie kunt u ook vinden op onze website: www.riec.nl.